Babymassage

Ontspanning voor ouder en kind.

Wil je op een ontspannen en veilige manier je baby leren masseren? Dan is de cursus Babymassage vast iets voor jou!

Tijdens deze cursus in kleine groepen leer je hoe je je baby kunt masseren. Door te masseren versterk je de band met je baby en leer je elkaar goed aan te voelen. Bovendien krijg je een intiemer en intensiever contact met je kindje. Ook is het mogelijk om de cursus Babymassage bij je thuis volgen, dit kan gaan om een éénmalige workshop of een cursus van 3 bijeenkomsten.

Babymassage werkt ontspannend en rustgevend bij onder andere baby’s met darmkrampjes, overgevoeligheid en onrustige baby’s. Babymassage draagt onder meer bij aan een betere spijsvertering, een gevoel van geborgenheid en een regelmatig slaapritme.

In de cursus krijg je ook veel praktische tips. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de ontwikkeling van je kindje, houdingen en het dragen van je baby. De cursus Babymassage is een goed vervolg op de Zwangerschapscursus Actief de Zwangerschapscursus Verkort en de Zwangerschapscursus Privé. Ook kun je de cursus Babymassage goed volgen tijdens of na de cursus Fit na de bevalling.

* 3 bijeenkomsten van 1-1/2  uur in groepsverband op locatie, een privé workshop van 1-1/2 uur of een privé cursus van 1-1/2 uur bij je thuis

* start vanaf 6 weken tot ongeveer 8 maanden na de bevalling

* cursus locaties Leeuwarden (Medisch Centrum Buitenhove), Dokkum (de Sionsberg), Burgum en Drachten

* kosten € 85,- voor de groepscursus op locatie, € 50,- voor een privé workshop en € 140,- voor een privé cursus bij je thuis (10 % korting bij lidmaatschap van “Thuisleven”, een service van Thuiszorg het Friese land), inclusief reader, olie en koffie/thee. Daarnaast krijg je een goedgevulde GOODYBAG cadeau!

Dokkum

* Babymassage: 8, 15 en 22 januari

Leeuwarden

* Babymassage: 12, 19 en 26 november

Wil je graag met zussen/vriendinnen een introductie les of cursus Babymassage volgen? Ook dat is mogelijk bij Rond Geboorte, vraag naar de mogelijkheden!