Babymassage

Ontspanning voor ouder en kind.

Wil je op een ontspannen en veilige manier je baby leren masseren? Dan is de cursus Babymassage vast iets voor jou!

Tijdens deze cursus in kleine groepen leer je hoe je je baby kunt masseren. Door te masseren versterk je de band met je baby en leer je elkaar goed aan te voelen. Bovendien krijg je een intiemer en intensiever contact met je kindje.

Babymassage werkt ontspannend en rustgevend bij onder andere baby’s met darmkrampjes, overgevoeligheid en onrustige baby’s. Babymassage draagt onder meer bij aan een betere spijsvertering, een gevoel van geborgenheid en een regelmatig slaapritme.

In de cursus krijg je ook veel praktische tips. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de ontwikkeling van je kindje, houdingen en het dragen van je baby. De cursus Babymassage is een goed vervolg op de Zwangerschapscursus Actief de Zwangerschapscursus Verkort en de Zwangerschapscursus Privé. Ook kun je de cursus Babymassage goed volgen tijdens of na de cursus Fit na de bevalling.

* 3 bijeenkomsten van 1 1/2  uur ‘s morgens

* start vanaf 6 weken tot ongeveer 8 maanden na de bevalling

* cursus locaties Leeuwarden (Medisch Centrum Buitenhove), Dokkum (de Sionsberg), Burgum en Drachten

* kosten € 85,- (10 % korting bij lidmaatschap van “Thuisleven”, een service van Thuiszorg het Friese land), inclusief reader, olie en koffie/thee. Daarnaast krijg je een goedgevulde GOODYBAG cadeau!

Dokkum

* Babymassage: 30 oktober, 6 en 13 november

Leeuwarden

* Babymassage: 17 en 24 september, 1 oktober

Wil je graag privé of in een groepje een introductie les of cursus Babymassage volgen? Ook dat is mogelijk bij Rond Geboorte, vraag naar de mogelijkheden!