Babymassage

Rond Geboorte geeft de Babymassage live, met inachtneming van de Corona maatregelen en de 1,5 meter afstand regel. Heb je vragen of wil je meer informatie, neem vooral contact op!

Ontspanning voor ouder en kind.

Wil je op een ontspannen en veilige manier je kindje leren masseren? Dan is de cursus Babymassage vast iets voor jou!

Tijdens deze cursus in kleine groepen leer je hoe je je kindje kunt masseren. Door te masseren versterk je de band met je kindje en leer je elkaar goed aan te voelen. Bovendien krijg je een intiemer en intensiever contact met je kindje. Ook is het mogelijk om de cursus Babymassage bij je thuis te volgen, dit kan gaan om een éénmalige workshop of een cursus van 3 bijeenkomsten.

Babymassage werkt ontspannend en rustgevend bij onder andere baby’s met darmkrampjes, overgevoeligheid en onrustige baby’s. Babymassage draagt onder meer bij aan een betere spijsvertering, een gevoel van geborgenheid en een regelmatig slaapritme.

In de cursus krijg je ook veel praktische tips. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de ontwikkeling van je kindje, houdingen en het dragen van je baby. De cursus Babymassage is een goed vervolg op de Zwangerschapscursus Actief de Zwangerschapscursus Verkort en de Zwangerschapscursus Privé. Ook kun je de cursus Babymassage goed volgen tijdens of na de cursus Fit na de bevalling.

* 3 bijeenkomsten van 1-1/2  uur in groepsverband op locatie, een privé workshop van 1-1/2 uur bij je thuis of een privé cursus van 3 bijeenkomsten van 1-1/2 uur bij je thuis

* start vanaf 6 weken tot ongeveer 8 maanden na de bevalling

* cursus locaties Leeuwarden (Medisch Centrum Buitenhove), Dokkum (de Sionsberg) en Burgum

* kosten € 85,- voor de groepscursus op locatie, € 50,- voor een privé workshop bij je thuis en € 140,- voor een privé cursus bij je thuis (10 % korting bij lidmaatschap van “Thuisleven”, een service van Thuiszorg het Friese land), inclusief reader, olie en koffie/thee (exclusief reiskosten). Daarnaast krijg je een goedgevulde GOODYBAG cadeau!

* Samen met thuiszorgorganisatie “Thuiszorg het Friese Land” biedt Rond Geboorte de cursus Babymassage aan. Hierdoor kun je, afhankelijk van je verzekering en polisvoorwaarden, een gedeeltelijke- of zelfs volledige vergoeding krijgen voor het volgen van deze cursus. Informeer zelf bij je zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Vergoeding Zwangerschapscursussen in 2021 – Independer

Dokkum

* Babymassage: 17, 24 en 31 augustus (9.30-11.00 uur)

Leeuwarden

* Babymassage: 14, 21 en 28 september (9.30-11.00 uur)

Wil je graag met zussen/vriendinnen of je Centering Pregnancy groep een introductie les of cursus Babymassage volgen? Ook dat is mogelijk bij Rond Geboorte, vraag naar de mogelijkheden!